Jobba hos oss

Vi söker kvalificerade markanläggare

 

 

Vi söker markanläggare

 

Abima Gruppen grundades 1957 och har sedan dess arbetat med skötsel, underhåll och nyanläggning av utemiljöer. Företaget är idag verksamt i stor Stockholm med tyngdpunkt runt Solna. Företaget omsätter idag ca 9 miljoner kronor per år.

 

Vi expanderar och behöver få in fler kvalificerade anläggare till våran markanläggningsavdelning. Du kommer att arbeta ihop med våra befintliga anläggare normalt i grupper om två till tre personer. Du måste ändå vara beredd att kunna ta egna initiativ och arbetat självständigt. Vi lägger stor vikt vid att du är noggrann och har en äkta yrkesstolthet och en känsla för kundbemötande.

 

Arbetsuppgifterna består i alla typer av anläggningsarbeten med stensättning, schakt, asfaltering, snickerier och montering av lek och parkutrustning.

 

Du behöver ha minst 1 års dokumenterad utbildning som anläggare eller motsvarande eller minst 5 års erfarenhet, vara driven, engagerad och kunna ta egna initiativ och även gärna vara tekniskt lagd. All form av specialutbildning, påbyggnadskurser, maskinbevis mm är meriterande. Anställningsformen kan både vara tillsvidare eller säsongsanställning beroende på dina kvalifikationer.

 

Som person är du självständig, har lätt för att kommunicera och ett öppet opretantiöst sätt. Social kompetens och lyhördhet för verksamhetens behov samt att se till kundnyttan kommer naturligt för dig. Du trivs i en platt organisation med snabba beslutsvägar.

 

Stämmer det in på dig? Välkommen att skicka in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande

 

HISTORIA

 

Vi är ett familjeägt företag som sedan över 50 år tillbaka är med och vårdar hela mälardalens gröna miljö. Vi erbjuder projektering, markanläggning, skötsel och underhåll av grönytor samt relaterad utbildning och rådgivning. Vår långa erfarenhet och vår kunniga och engagerade personal bidrar till att infria dina förväntningar.

 

VÅR VISION

 

Vi skall leverera en välvårdad och sund utemiljö med fokus på kvalitet och hållbar utveckling.

 

VÅR FILOSOFI

 

Vår strävan är att bidra till en god utemiljö och hjälpa våra kunder att ligga steget för genom en långsiktig planering av den gröna utemiljön. Vi hjälper till att upptäcka och åtgärda fel och brister i tid. Allt för att undvika akuta problem och kostsamma överraskningar.